reede, 24. veebruar 2012

Mitteametlik SK võistlus 24.02.12

Täna osalesime Ferryga TUBLI korraldatud mitteametlikul SK võistlusel, kohtunikuks oli Reesi Kristal. Tulemuseks ALG-klassis 7. koht (11st), II järk, 143 punkti.

Hindamislehelt
1. Ligipääsetavus - 10 x 1 = 10 p
2. Grupis lamamine - 6 x 3 = 18 p
3. Liikumine kõrval rihma otsas - 9 x 2 = 18 p
4. Liikumine kõrval ilma rihmata - 0 x 4 = 0 p
5. Lamama minek liikumise pealt - 9,5 x 2 = 19 p
6. Juurdetulemine - 10 x 3 = 30 p
7. Seisma jäämine liikumise pealt - 9,5 x 2 = 19 p
8. Tõkke ületamine - 10 x 2 = 20 p
9. Üldmulje 9 x 1 = 9 p

Kommentaarid
Soovitud eesmärgid:
1) mitte närvitseda ja teha ise rumalaid vigu
2) mitte saada nulle
3) saavutada esimest järku
4) saada järjekordne võistluskogemus :))
5) kui esimesed kolm on edukalt tehtud (väikse lisaga loomulikult), siis ehk ka olemine TOP5 sees?!
Kuigi enamik eesmärke jäid täitmata, siis põhiline - kogemuste saamine - sai tehtud.
Meie sooritus on väga hea näide sellest, mis juhtub SK´s siis, kui koer kõige kõrgema koefitsendiga (antud juhul 4) elemendi 0´i saab. Ferry jooksis rihmata kõrvalkõnni ajal minema (loe: pani pidu) ning 0 kohe käes. Automaatselt esimese järgu saamise võimalus kadunud. Noh siia juurde veel püsilamamise 3x6 punkti ( 9-10 asemel) ja ongi tulemus kehv.
Püsilamamisest ma lootsin seekord enamat, kuid paraku 20-30 sekundit enne aja lõppemist ei pidanud Ferry närvid enam vastu ja ta tõusis püsti ning tuli minu juurde. Saime teise võimaluse, kuna mitmed koerad tõusid enne Ferryt. Siis lamas ära.
Kõrvalkõnd - kurat, miks just selle elemendi ajal oli tal vaja jama korraldada, oleks võinud mõne teise valida, kus kaotus nii suur ei ole (või noh ideaalis üldse mitte korraldada).
Ülejäänud võtted on meil enamasti olnud stabiilselt head ja olid ka täna. Kui Ferry just minema ei jookse, siis sellist probleemi, et ta lamama mineku asemel nt. seisma jääks, ei ole ning see on iseenesest väga hea.
Edaspidiseks: Ma pean hakkama vabalt võtma, et ta ära jookseb, kuna suure tõenäosusega juhtub see niikuinii ja kui ma seda pingsalt ootan, siis selle toimudes on ärevus liialt suur ning ma ei suuda enam õigesti käituda. Peab osalema ühistrennidel ja ma. võistlustel veel ja veel. Teine asi on püsilamamine - tugevamad häirijad ja pikem aeg on vajalikud.

Kommentaare ei ole: