laupäev, 11. veebruar 2012

SK ühistrenn 11.02.12

Sel ajal, kui näituseinimesed Saku Suurhallis aega veetsid, oli SK rahvas kogunenud TAKO halli, et läbi viia plaanitud ühistrenn. Kõik toimus nagu võistlustel - suur plats, liikumisjuht jne.
1. Püsilamamine - 2 minutit. Võttele minek, lamamine ja kõik muu oli super. Algul plaanisin küll peale esimest minutit premeerida, aga siis vaatasin, et lamab väga rahulikult ja lükkasin premeerimist edasi, kuni aeg saigi täis. Igatahes väga-väga hästi tehtud sooritus.
2. Kõrvalkõnd rihmaga - ootuspäraselt kehv. Pöörded-peatused, viltused asendid, kontakti puudumine... Otsustasin rihmata kõndi üldse mitte teha.
3. Lamama minek liikumiselt - läks enam-vähem hästi lamama, aga veidi viltu.
4. Juurdetulek - väga hea kiirus ja motivatsioon.
5. Seisma jäämine liikumiselt - väga hea.
6. Tõke - tuli enne käsku kõrvale, muu oli ok.
Tänase trenni põhjal võib meie probleemide nimistusse lisada ka üldise meeleolu & kõrvalkõnni. Esimese all pean silmas, et Ferry oleks aktiivsem ning rõõmsameelsem ja seda just võtteid sooritades, mitte võtete vahepeal. Ainus harjutus, mida ta väga hea meelega teeb, on juurdetulek - seal on näha, et ta tuleb kiiresti ning naudib seda. Ülejäänud võtteid, näiteks seisma jäämist liikumiselt, teeb ta küll korrektselt, aga meeleolu ja tuju on hoopis teine...
Kõrvalkõnd on kapitaalne jama ja lisandunud on viltused põhiasendid teiste võtete ajal!
Kuna aega pole raisata, siis järgnevates trennides tuleb kõigi viimasel ajal mainitud probleemidega tegelema hakata.
Peale trenni tegime veel slaalomit - 12 pulka, suurepärane kiirus ja mitte ühtegi eksimist - kuidagi nukker on, et agility sinnapaika jätsime...

Kommentaare ei ole: