pühapäev, 6. mai 2012

Mitteametlik SK võistlus 06.05.12

Täna osalesime Ferryga TAKO korraldatud mitteametlikul SK võistlusel, kohtunikuks oli Anne Tammiksalu. Tulemuseks ALG-klassis 4. koht (9st), I järk, 168,5 punkti!

Hindamislehelt
1. Ligipääsetavus - 10 x 1 = 10 p
2. Grupis lamamine - 9 x 3 = 27 p
3. Liikumine kõrval rihma otsas - 9,5 x 2 = 19 p
4. Liikumine kõrval ilma rihmata - 5 x 4 = 20 p
5. Lamama minek liikumise pealt - 10 x 2 = 20 p
6. Juurdetulemine - 8,5 x 3 = 25,5 p
7. Seisma jäämine liikumise pealt - 10 x 2 = 20 p
8. Tõkke ületamine - 9,5 x 2 = 19 p
9. Üldmulje 8 x 1 = 8 p

KommentaaridVõistlus möödus meie tasemele vastavalt ning üsnagi ootuspäraselt. Võtted, mille kallal oleme viimasel ajal kõvasti tööd teinud, said sooritatud väga hästi. Need, millega eriti tegeleda ei jõudnud, läksid veidi kehvemini.
Väga positiivne oli kindlasti see, et Ferry tegi lõpuks eduka püsilamamise. Ta oli küll veidi rahutu, kuid parasjagu kõrvalplatsil toimunud püsivuse eelne sahmimine andis selleks ka põhjust.
Kõrvalkõnd rihmaga oli  hea, seda näitavad ka saadud punktid.
Kõrvalkõnd ilma  rihmata - enne võtte alustamist jooksis korra inimesi uudistama. Õnneks polnud ma veel "Olete te valmis" küsimusele jaatavalt vastanud, mistõttu 0´i me ei saanud. Võtte ajal jäi Ferry minust pidevalt maha, positsioon oli vale nii sirg kui ka külgjoone suhtes. Pöörded-tempomuutused samuti alla igasugust arvestust. Õnneks minema ta enam ei jooksnud, seega saime mingid punktid kätte. Kuid loomulikult tuleb selle võttega pikemas perspektiivis midagi ette võtta, kuna koefitsent on kõrge ning üks ära jooksmine on sama, mis liikumiselt lamama ja seisma jäämise üldse mitte tegemine (võiks jätta koerale õpetamata)...
Mõlemad peatused liikumiselt olid suurepärased, tehtud töö kandis vilja!
Juurdetulekul oli aeglasem (ootuspäraselt), galopist läks traavi üle u. 5 meetrit enne minuni jõudmist. Ajutine ning õnneks suhteliselt lihtsalt parandatav probleem.
Tõke oli suurepärane!
Üldmulje - eks see ärajooksmis katse viis punkte alla. Hea, et värisevate jalgadega omaniku eest ei trahvita...

Kommentaare ei ole: