teisipäev, 12. juuni 2012

SK võistlus 09.06.12

Laupäeval osalesime Ferryga TAKO korraldatud ametlikul SK võistlusel, kohtunikuks oli Anu Oks. Tulemuseks ALG-klassis 3. koht (5st), III järk, 138 punkti!


Hindamislehelt
1. Ligipääsetavus - 10 x 1 = 10 p
2. Grupis lamamine - 9,5 x 3 = 28,5 p
3. Liikumine kõrval rihma otsas - 8 x 2 = 16 p
4. Liikumine kõrval ilma rihmata - 0 x 4 = 0 p
5. Lamama minek liikumise pealt - 8 x 2 = 16 p
6. Juurdetulemine - 9 x 3 = 27 p
7. Seisma jäämine liikumise pealt - 9,5 x 2 = 19 p
8. Tõkke ületamine - 7,5 x 2 = 15 p
9. Üldmulje 6,5 x 1 = 6,5 p

Kommentaarid
See oli meie esimene ametlik võistlus - seda arvesse võttes peab suuresti rahule jääma. 2 punkti jäi teisest järgust puudu. Kuigi ma lootsin tegelikult esimest järku mingi ime läbi saada, siis tagantjärele mõeldes poleks see igal juhul õnnestunud. Piisas vaid ühest järjekordsest ärajooksmis-trikist rihmata kõrvalkõnni alguses ning 40 punkti läinud - ei mingit esimest järku! Viimased 3 võistlust on toimunud täpselt üks ja sama asi ning juhul kui ma tahan aasta lõpus tõesti AVA-klassis võistelda, siis peab midagi tõsiselt ette võtma. Teine asi lisaks rihmata kõrvalkõnnile oli Ferry üldine meeleolu. Ja see häiris mind isegi rohkem. Maiuse puudumine ja minu närvitsemine viisid punkte igalt poolt. Oli  tehnilisi vigu (nt. kõrvale tulek enne käsku tõkke ületamisel), kuid kõige halvem oli vaadata ikkagi seda, kuidas Ferry tegi kõrvalkõndi - ei mingit kontakti, jäi maha ja oli vahepeal poole meetri kaugusel... Hoopis midagi muud, mida ta on teinud trennis. Lisaks veel iga võtte alguses oli ta tohutult hajevil (lamama minekul üritasin teda isegi veidike käega vedada, sest muidu oleks ta lihtsalt maha jäänud - selle eest läksid üldmulje punktid ning kohtunik tegi mingil hetkel ka märkuse).
Positiivne on see, et Ferry polnud oma hullumeelses tujus ning püsis võtete vahel minu juures ning mingi idiootse ärajooksmise pärast me disklahvi ei saanud... Samuti tegi ta hea püsilamamise.
Edaspidi tuleb tegeleda:
1. Maiuse kaotamise ja koera tuju/motivatsiooni/kiiruse/kontakti säilitamisega.
2. Rihmata trennidega.
3. Mitteametlikel võistlustel käimisega ning seal maiuseta trenni tegemisega.

Kommentaare ei ole: